Villa Saporis - Charmehotel

De website behoort tot een charmehotel & geklasseerd monument in Hasselt, de stad van de smaak. De eigenaar zocht een website waar men de schoonheid van de kamers ook kon terugvinden op de website.

Hierdoor is er gekozen voor een frisse en duidelijke layout. Omdat er ook buitenlandse klanten reserveren in het hotel was het een logische keus om deze ook in verschillende talen te kunnen weergeven.

Overzichtelijk

De klant moet wanneer hij deze website bezoekt nooit de belangrijkste informatie missen. Hiervoor is er gekozen voor een eenvoudige menu-structuur.

Verschillende talen

Omdat er ook veel buitenlandse klanten Villa Saporis bezoeken, was het noodzakelijk om deze ook in 3 verschillende talen te plaatsen.

reserveringsformulier

Potentiële klanten kunnen via het reservatieformulier van de externe partner (cubilis) steeds een kamer reserveren.

Responsive

Een potentïele klant moet vanop ieder toestel een reservatie kunnen afhandelen, dus ook wanneer hij zijn smartphone gebruikt in de trein. Op elk toestel zal de layout overzichtelijk blijven.

Reserverings-module

Om de kamers te reserveren is er gekozen om samen met een externe parter (cubilis.eu) deze reserveringen af te handelen. Zij bezitten de nodige know-how & tools om deze reserveringen op een zo correcte en foutloze manier af te handelen.

Er is dan ook sterk geopteerd om het reservatieformulier van Cubilis zo in de site zelf op te nemen dat potentiële klanten de website zelf niet hoeven te verlaten

Wil je de site eens bezoeken? Dat kan steeds door hier te klikken.