Inimini Homemade – juwelen & meer

Inimini Homemade - Zelfgemaakte juwelen & meer

Het ‘HomeMade’ concept van inimini is stilaan gegroeid vanuit een liefde voor zelfmaken & juwelen. Ook organiseren zij regelmatig verschillende workshops waar je zelf leert deze juwelen te ontwerpen. Hiervoor is er steeds genoeg materiaal aanwezig, dat natuurlijk ook gekocht kan worden om er thuis zelf mee aan de slag te gaan. 

Voor deze website was het dus belangrijk dat er een duidelijke agenda aanwezig was waar bezoekers rechtstreeks zich kunnen inschrijven voor de evenementen of workshops. Deze kan automatisch gekoppeld worden aan een bestaande agenda's zoals Google Calendar, iCalendar, ....

Gekoppelde agenda

Laat bezoekers automatisch inschrijven op toekomstige evenementen

Licht design

Volledig naar de wens van de klant, een luchtig ontwerp waar niet te veel elementen hoeven voor te komen.

Webshop

Door WooCommerce ondersteunde webshop met verschillende opties zoals "reserveren & ophalen", betaling mogelijk via verschillende wegen.

Responsive

Zoals altijd, is deze website duidelijk weergegeven op verschillende toestellen, varierend in schermgrootte.

 

Webshop

Voor deze website was het belangrijk dat er een goedwerkende webshop in verweven was. Hiervoor heb ik gekozen voor WooCommerce, mede door de flexibiliteit die dit systeem biedt. Er worden verschillende verzending (of reservatie) opties getoond.

Indien de klant besteld heeft, zal deze ook steeds -automatisch- op de hoogte worden gehouden door middel van emails. Hiervoor hoeft Inimini niet zelf deze mails te versturen, dit is geprogrammeerd in het systeem. Dit maakt het voor de bezoeker en voor Inimini een pak makkelijker in beheer.

Klik hier om de website te bezoeken