General Alarm - Beveiligingsfirma

General Alarm is een beveiligingsfirma dat gelooft in het uitdagen van de huidige situatie. Hoe we deze situatie uitdagen, is door onze producten eenvoudig te koppelen, telkens met een op maat gemaakt beveiligingsplan. Simpel en doeltreffend.

Deze site is ontworpen met een paar speciale extra onderdelen. Zoals altijd is de site responsive opgebouwd, met oog op mobiele apparaten. Ook is er een login-module, voor de bestaande klanten.

RESPONSIEVE LAYOUT

Duidelijk en overzichtelijk op elk toestel weergegeven

Volledig gedocumenteerd

Omdat de eigenaar zelf zaken kan aanpassen zijn er hiervoor de nodige stap-voor-stap documenten opgesteld. Ook ben ik altijd ter beschikking als het even niet lukt.

LOGIN-MODULE

Voor de klanten een gepersonaliseerde aftersale te bezorgen, bestaan er verschillende 'verborgen' pagina's.

Login-Module

De eigenaar vroeg om een site waarbij men de klanten een gepersonaliseerde aftersale kunnen geven. Het was nodig dat er voor een bepaalde klant een andere login voorzien werd, met documenten die betrekking hebben tot het product wat de klant gekocht heeft.

Zo zijn er voor de zelfplaatsers documenten op een beveiligde locatie geplaatst. Met behulp van een gepersonaliseerde login-code kan de eigenaar toegang geven tot de beveiligde pagina's.

Je kan de website hier bezoeken.


Voorbeeld 1

Men kan zich hier inloggen met gebruiker: "testgebruiker1" en wachtwoord: "test1"

Deze gebruiker zal bij zelfplaatser enkel 3 pagina's zien. Hij ziet de andere pagina's niet, maar heeft ook geen toegang hiertoe.

Voorbeeld 2

Men kan zich hier inloggen met gebruiker: "testgebruiker2" en wachtwoord: "test2"

Deze gebruiker zal bij Wetgeving enkel 2 andere pagina's zien. Hij ziet de pagina's van gebruiker1 niet, maar heeft ook geen toegang hiertoe.