Websites

Tegenwoordig kan je er niet meer rond, een website is belangrijk voor uw bedrijf. Het is je digitale uithangbord naar de rest van de wereld. Natuurlijk wil je ook dat dit uithangbord in orde is. Ik bespreek uw eisen samen met u, zodat ik een product kan afleveren waar we allebei tevreden van zullen zijn.

Ik bouw websites met het CMS (content management system) WordPress. Dit houdt in dat, wanneer de website klaar is, de klant zijn website zelf zal kunnen onderhouden. Wanneer ik een website ontwikkel ben ik ook steeds bezig met de volgende punten:TEST

SEO (Search Engine Optimalisatie)
Responsive Design
Clean en Overzichtelijk Design

We optimaliseren de website voor zoekmachines en sociale media zodat hij snel teruggevonden wordt op het internet & We zorgen ervoor dat uw bedrijfswebsite bovenaan in de zoekresultaten staat waardoor u regelmatig nieuwe aanvragen via de website krijgt.

We maken responsieve websites die elke bezoeker kan bekijken. Deze websites komen zowel op de pc als op de smartphone en andere mobiele apparaten, goed in beeld. Ook worden ze weergegeven in de zoekresultaten op mobiele apparaten.

Ik probeer een website zoveel mogelijk te ontwerpen met de bezoeker in de gedachte. Men moet niet minutenlang zoeken naar informatie op uw website. De bezoeker moet in éen oogopslag weten waar hij / zij moet klikken om bij de gezochte informatie te komen. Dit gecombineerd met een prachtig design zal zeker heel wat ogen doen opkijken!

Gratis kennismakingsgesprek

Omdat een gesprek meer duidelijkheid kan brengen dan informatie op een website, ga ik graag met u een gratis en volledig vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Hier kunnen we bespreken wat we van elkaar willen verwachten en hoe dat we dit het best aanpakken. Ook als u enkel wat vragen zou hebben help ik u steeds graag verder.

Wil je graag een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Klik hier

Untitled-2

Prijzen

Omdat de prijzen voor een website nogal abstract kunnen overkomen heb ik hieronder een tabel met richtprijzen gezet, zodat u weet waaraan u zich kan verwachten. Dit zijn natuurlijk geen vastgelegde prijzen, want iedere website is anders, omdat er van de ene website meer gevraagd wordt.

Natuurlijk is alles bespreekbaar.

Gewoon

€ 600
7 Hoofdpaginas
Aangepaste modules
Responsive Design
SEO-aanpassingen
1 Maand nazorg